ROMANIA
 Products  Support and others
Press-Release Navigation System Golf 7 X901D-G7

informational si de divertisment
pentru Volkswagen Golf 7.

Sistemul audio de calitate inalta si sistem de navigatie cu ecran de 9”
este conceput pentru integrare perfectă în Golf 7.

Munchen, 10 Decembrie 2015 - Alpine Electronics Europe anunta lansarea unui nou sistem Alpine Style creat exclusiv pentru Volkswagen Golf 7. Sistemul X901D-G7 Alpine Style ofera proprietarilor de Golf 7 acces la cele mai recente compatibilitati media, tehnologie de ultima ora pentru sistemul de navigatie si sunet Alpine de calitate. Toate componentele sistemului sunt concepute pentru a se potrivi perfect in locatiile de instalare existente și se integreaza pe deplin cu sistemele electronice ale vehiculului.

Alpine Style Navigation Designed for Volkswagen Golf 7 - X901D-G7

Una dintre caracteristicile cele mai impresionante ale sistemului este ecranul tactil de inalta rezolutie de 9” (22.9cm). Acest ecran pentru Golf 7 este cel mai mare până în prezent - de două ori mai mare în comparație cu ecranul standard de 6,5” de VW. Acesta are cea mai recentă tehnologie video pentru o claritate superioară a imaginii, contrast și rezoluție, care să permită hărților de la navigatie sa fie afișate cu detalii uimitoare, în timp ce filmele și clipurile video devin o experiență cinematografică reala. Tehnologia cu ecranul tactil permite operarea completă a sistemului printr-o interfață simplu de înțeles de catre utilizator.

Golf 7 Steering Wheel Remote Control Buttons X901D-G7 Golf 7 - Navi SubDisplay - X901D-G7

Sistemul Alpine Style este compatibil cu butoanele comenzilor de pe volan la Golf 7, astfel șoferii pastreaza comanda tuturor funcțiilor. De asemenea se conecteaza la ecranul multi-informational pentru sofer din panoul de bord si poate afisa sagetile navigatiei (după prima actualizare a software-ului incepand din martie 2016). Se poate conecta la camera si senzorii originali de Golf pentru a asigura siguranta la parcare, in timp ce o conexiune data-bus la calculatorul de bord de la Golf permite sa faceti toate setările auto prin intermediul ecranului Alpine. Sistemul include un cablu care permite utilizarea mufei USB/AUX originale în consola centrală.

X901D-G7 este compatibil cu cele mai noi tehnologii digitale, oferind acces la o gamă largă de divertisment audio și video. Utilizatorii isi pot conecta smartphone-urile, inclusiv iPhone 6S si Samsung Galaxy S6, pentru a se putea bucura de conținutul digital stocat pe telefon, pot avea acces la agenda telefonică și isi pot încărca telefonul. Pot activa Siri și control-vocal la iPhone pentru confort maxim si siguranta la volan. Tehnologia Bluetooth® integrat permite streaming audio de pe telefon. Tuner-ul DAB/DAB+/DMB ofera receptie radio digitala cu o calitate exceptionala a sunetului fara zgomot. În plus, filme, videoclipuri muzicale sau emisiuni TV pot fi vizualizate de pe mai multe surse diferite, inclusiv pe DVD prin intermediul opțional al DVD player-ului, stick-uri USB, smartphone-uri cu ieșire HDMI, iPod sau dispozitive video portabile (pot fi necesare cabluri sau adaptoare opționale).

Pentru a obtine o experienta mult mai placuta la volan, sistemul include un sistem de navigație premium cu o gamă largă din cele mai recente functii Alpine. O tastatură virtuală permite sa introduceti mai usor adresele de la destinație si de asemenea permite cautare dupa codurile postale pentru toate țările europene, ceea ce face căutarea adresei mult mai rapida. Sunt disponibile 29 limbi diferite de ghidare vocala. Alte caracteristici utile pentru navigatie includ TMC Route Guidance cu actualizări de trafic la zi, hărți 3D, Smart Route Guidance, o bază de date vasta cu puncte de interes și hărți pentru 47 de țări Europene - care pot fi actualizate on-line dupa țară și regiune.

Rezultatul de cercetare si testare extins, Sistemul Alpine Style Premium Infotainment este modul perfect de a spori bucuria și valoarea unui Golf 7.n.

Pentru disponibilitate și prețuri, contactați:

TECHNICAL / PRODUCT & CUSTOMER SUPPORT TEL: 0345 313 1660
SUPORT TEHNIC & RELATII CLIENTI TEL: 021/411.00.50